• Database vol kerkelijke documenten
  • Geloofsverdieping
  • Volledig in het Nederlands
  • Beheerd door vrijwilligers

Zoeken in kerkelijke documenten en berichten

x

Help: Op datum zoeken

1. Als de radiobutton voor 'trefwoord' aanstaat, vul dan bij 2. bijvoorbeeld "november 2012" of "8 december 1965" of “08-03-1969” in
en klikken op "zoeken".

Je krijgt nu een overzicht van teksten uit die periode, of de melding dat in die periode geen tekst beschikbaar is. Je hoeft dus niet in alle gevallen te zoeken via de 'radiobutton’ “Datum”.

Een andere zoekmogelijkheid op een periode is:

Als de radiobutton 'datum' aangeklikt wordt verschijnen twee invulvelden. Door met de cursor daarin te klikken opent zich een agenda. Kies eerst het jaar (het rechter afrolmenu), daarna de maand (het linker afrolmenu) en klik dan de dag (in het veld met datums in de betreffende maand van het gekozen jaar).

In het eerste datumblok staat de datum "vanaf" wanneer gezocht wordt, in het tweede (rechter) blok "tot en met" welke datum. Deze laatste datum mag niet liggen vóór de gekozen "vanaf"-datum.

Als resultaat onder de 'zoekbalk' worden maximaal 25 teksten getoond (en eventueel aangegeven hoeveel teksten nog meer in de gekozen periode vallen). Zijn er meer teksten en de door u gekozen tekst van een bepaalde datum staat er niet bij kunt u beste de lengte van de gekozen periode tussen "vanaf" en "tot en met" verkleinen.

Overigens wordt onder het balkje "Berichten" ook die berichten getoond die binnen dezelfde periode vallen. Via de keuze "Meer berichten" is een lijst met eventuele meerdere berichten op te vragen.

 

Terug naar de "Help"-pagina


Laatst bewerkt: 20 december 2017


 

Uw bijdrage

RK Documenten wordt volledig beheerd door vrijwilligers. Om deze site te bekostigen zijn we afhankelijk van uw hulp.

Algemeen nut beogende instellingen

Help ons en doneer!

Uw donatie zal worden verwerkt door Stg. Mollie Payments.
RK Documenten wordt mogelijk gemaakt door donaties van gebruikers.
© 1999 - 2022, Stg. InterKerk, Schiedam, test